GameZbloG

...A Játékok Otthona!

Friss topikok

  • jaken: hát nem hinném hogy van olyan hogy zöld halál én csak kék (újabb redszerekben majd piros :D ami sú... (2011.03.07. 22:55) Zöld Halál?
  • Mészáros Gergő: egy újabb csodálatos kalandgém... alig várjuk! (2011.02.07. 16:46) Back to the Future: Debut trailer
  • Mészáros Gergő: Amúgy szerintem ehhez hasonló jelenet a Karib Tenger Kalózai Első részében volt... de vajon jó les... (2011.02.07. 11:43) Trailerek
  • Mészáros Gergő: amúgy a zene kicsit sem hajaz a 300 c. film előzetesében hallottra... (2011.01.16. 14:58) Crysis 2 - Be the Weapon
  • Mészáros Gergő: A Nintendo3ds-hez annyit hogy szerintem nem lesz akkora siker mert egyre több szörnyűség derül ki ... (2011.01.16. 14:55) 2011 Játékmegjelenések

Na mi is volt...

2009.11.18. 14:37 Mészáros Gergő

Egy kicsit elkéstem de beszámolok. Szóval én félre értettem nem lehetett kipróbálni az AC 2 meg persze a RE 5-öt se (vagy csak nem láttam). Viszont egy csomó mindem új nem annyira új játékról volt szó a BGS Windows 7 színpadján.( Mi Verszivooval inkább csak játszottunk).

 

 Ínék a Gemekről:

 

   Colin Mcrea : Dirt 2 :

Nem nagyon játszottam a Colin Mcrea szériával inkább Verszivoo van oda az autós játékokért,de azért kipróbáltam (és összehasonlítottam a Coli Mcrea öttel és őszintén szólva ezerszer jobb:D)és nagyon tetszet, főleg mivel az elöttünk áló férfi a kisgyerekével (a gyerek játszott) enyhén szólva széttörték a kocsit és aztán én béna "vezetési" tudásommal a vázáig törtem a kocsit. A sár szép, hogy ha neki mész a közönségnek hártahőkölnek és ha ütközöl kicsit bereng a kép.

 

 Forza Motorsport 3 :

Húú azzal nem játszottunk sokat annyit mondok hogy szép a grafikája, én jó ötletnek tartom azt hogy a mezőnyt vezető autó "húz maga után egy csíkot".(nem tudom miért de hát nem rossz :D)

 

 DJ Hero:

HAngulatilag nem volt rossz. (csak azért nem mondtam hogy "jó" mive én elég sokat FoF-oztam és Verszivoo aki szinte rá se nézett a GH szerű játékokra annak ellenére le "DJ-zett" egy csillaggal.:() A Grafika a szokásos olyan mint amilyet megszoktunk a guitar herotól.(talán egy kcsit szebb) De így belegondolva mi lesz a következő Piano Hero?

 

Band Hero:

Na itt Verszivoo egy hangot nem játszott le de nem is baj.Az a kis csúnyácska GH-s grafika maradt a zene megváltozott most pop zenére "zenélhetünk".Én midig csak gitárt tudtam szerezni és volt még egy gitáros és egy dobos (aki ott volt és Band herozott én voltam az a szemüveges szőkés-barna hajú gyerek :D) És így utolsó szónak azthiszem látta a PC Gurus Miguelt aki egy forgószéken ült egy tollal a kezében mondjuk ott volt a gurusok standja.

 

Egy érdekesség:

Sétáltunk össze-vissza a BGS-en és egyszer csak egy rohamosztagos, egy sandtrooper,egy birodalmi tiszt és egy scout trooper jelent meg az egyik standnál (ott ahol mindenféle GH-s figurákat meg WoW-os ereklyéket lehetett venni de volt Indys, Star Warsos és egy Tomb Raider figura is.) És így mintha ellenőrzést tartottak volna így átsétáltak a tömegen(én szerintem eltévedtek és azt hitték hogy a X. Sci-fi napon vannak :D) És egy csomó fotózkodtak velük.

 

Jó volt a hangulat meg minden és már várom a következő BGS-t. :D

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: pop 3 sims hero xbox360 band creed assassins bgs

A bejegyzés trackback címe:

https://gamezblog.blog.hu/api/trackback/id/tr841534332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Gergő 2009.11.20. 13:35:38

(A gyengébbek kedvéért Benny Kill és Verszivoo ugyanaz a személy) jó neked most már nem mindegy?
süti beállítások módosítása